U ponudi Tibba za sada ima: helanke za trudnice, majice za dojenje, tunike 2u1 za trudnice i mame koje doje, spavaćicu za dojenje, haljine 2u1 za trudnice i mame koje doje… Svi naši artikli nalaze se na sajtu i na našim društvenim mrežama Instagrama i Fejsbuka

Tibba je domaći brend i ceo proces proizvodnje se odvija u Beogradu.

Naše kolekcije su skrojene od kvalitetnih prirodnih materijala: fine viskoze ili pamuka sa elastinom.

Budući da je Tibba garderoba skrojena od veoma prilagodljivog materijala (pamuka ili viskoze sa elastinom) veličine se najbolje biraju u odnosu na visinu i obim grudi ili bokova. Pitajte nas slobodno sve što Vas zanima, a mi ćemo Vam poslati mere kako bi Vam bilo lakše da odaberete pravu veličinu. U našoj online prodavnici kod svakog artikla možete pogledati tabelu sa kompletnim merama naših proizvoda.

Tibba garderobu možete poručiti putem našeg sajta jednostavnim procedurom ili naših društvenih mreža: Fejsbuka i  i Instagrama. Poručivanje je vrlo jednostavno: ostavite nam Vaše ime, prezime, adresu i broj telefona zajedno sa informacijom koji artikal želite i mi ćemo Vam poslati Tibba paketić na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Pošiljke šaljemo brzom poštom i vaša porudžbina stiže najčešće u roku od 1 do 2 radna dana na željenu adresu.

Cijena poštarine je 3€. Za porudžbine preko 40€ dostava je besplatna.

Porudžbinu plaćate direktno kuriru nakon isporuke.

Naravno! Ukoliko Vam veličina ne odgovara, možete je zamijeniti za drugu ili vam možemo vratiti novac. Povratna poštarina u slučaju zamjene artikla ide na teret kupca I iznosi 3€ na teritoriji Crne Gore.

Nemamo, za sad vršimo samo online prodaju.