Tibba je stvorena s ljubavlju

Mi smo Milena i Nemanja, mladi bračni par i roditelji Vuka i Višnje. 🙂
Imamo svoje profesije u kojima uživamo, a iz sopstvene potrebe kada sam ostala u drugom stanju „rodila“ se i ideja da zajedničkim snagama uplovimo u našu poslovno-porodičnu priču i tako usrećimo mene, ali i sve druge trudnice i mame. 🙂

Tibba je stvorena s razlogom

Ova priča, dakle, nastala je spontano, “prirodnim putem”, iz želje i potrebe da sebi olakšam period kada sam ostala u drugom stanju, a potom i period dojenja našeg sina Vuka. Kao trudnica i mama znam koliki je izazov pronaći odgovarajuću garedrobu u trudnoći i onu u kojoj ćete nesmetano moći da dojite svoju bebu, a da se u toj istoj gerderobi (BEZ “bebećih” aplikacija) osećete prijatno, ženstveno i lepo.

Udobna trudnoća i prijatno dojenje u specijalizovanoj, jednostavnoj garderobi koja olakšava vašu svakodnevicu, a u isto vreme čini da se osećate ženstveno u najosetljivijem periodu vašeg života – naš je prioritet.

Tibba kolekcije su jednostavnih, modernih i lako kombinovanih krojeva. Svi naši modeli skrojeni su od prirodnih materijala i mogu ispratiti period pre, za vreme i posle perioda trudnoće i dojenja.

Tibba je brend koji veliku pažnju posvećuje svim trudnicama, mamama, tatama, sestrama, tetkama, kumama, drugaricama i svim ostalim našim kupcima, jer je vaš osmeh naš najveći uspeh!

Da li ste znali da je...

Tibba brend kreiran i proizveden u Srbiji.

Tibba ženski modni brend za trudnice i mame kome je jedan tata dao ime. 🙂

  • Praktično
  • Jednostavno
  • Multifunkcionalno
  • Moderno

tibba-logo

S ljubavlju od nas za vas!